Веганський банановий кекс
Інгредієнти
Рецепт
1. Покладіть сублімований банан та 150 мл мигдалевого молока в миску і дайте їм просочитися приблизно 2 години, поки вони не стануть кашоподібними.
2. Розігрійте духовку до 180 °C.
3. Розітріть слайси сублімованого банану в мигдальному молоці виделкою до утворення м’якоті.
4. Помістіть в миску борошно, цукор з кокосового горіху, соду, розпушувач та корицю.
5. Кокосове масло розтопіть на повільному вогні.
6. Додайте бананову кашку, розтоплене кокосове масло та решту мигдального молока до сухих інгредієнтів і перемішайте їх до однорідної маси. Якщо тісто все ще трохи жорстке, додайте 1-2 столові ложки мигдального молока.
7. Наповніть тісто у форму для кексу (Я завжди беру залишок кокосового масла з чаші, яку розтопив, щоб змастити форму)
8. Випікайте кекс 30-35 хвилин при температурі 180 °C.
9. Дайте кексові трохи охолонути, перш ніж виймати його з форми.