Ягідний сорбет на млинцях з фініків
Інгредієнти для 2 порцій
- 25 г. - сублімованої полуниці
- 80 мл. - води
- 1 ч. л. - меду
- 8 ч. л. - проросла гречка
- 6 шт. - фініків без кісточок
- 1 щіпка - ванільного цукру
- Кориця
Рецепт
- Частину полуниці відкладіть для прикраси.
- Змішайте полуницю з водою та медом, щоб вийшло однорідне пюре.
- Дайте начинці ненадовго відпочити, поки вона не стане більш кремовою.
- Змішайте пророщену гречку, фіники, ванільний порошок та корицю у кухонному комбайні, щоб утворилося тісто.
- На папері для випічки формуємо млинці у два плоских кола.
- Перемастіть млинці ягідною сумішшю, прикрасьте залишками підготовленої полуниці і поставте в морозилку на 2 години.
- Дістаньте готовий ягідний сорбет з морозилки і посипте корицею.
Смачного ❤