Ягідний сорбет на млинцях з фініків FRUTTA

Ягідний сорбет на млинцях з фініків

Інгредієнти для 2 порцій

  • 25 г. - сублімованої полуниці
  • 80 мл. - води
  • 1 ч. л. - меду
  • 8 ч. л. - проросла гречка
  • 6 шт. - фініків без кісточок
  • 1 щіпка - ванільного цукру
  • Кориця

Рецепт

  1. Частину полуниці відкладіть для прикраси.
  2. Змішайте полуницю з водою та медом, щоб вийшло однорідне пюре.
  3. Дайте начинці ненадовго відпочити, поки вона не стане більш кремовою.
  4. Змішайте пророщену гречку, фіники, ванільний порошок та корицю у кухонному комбайні, щоб утворилося тісто.
  5. На папері для випічки формуємо млинці у два плоских кола.
  6. Перемастіть млинці ягідною сумішшю, прикрасьте залишками підготовленої полуниці і поставте в морозилку на 2 години.
  7. Дістаньте готовий ягідний сорбет з морозилки і посипте корицею.

 

Смачного ❤