Мафіни з сублімованої чорниці FRUTTA

Мафіни з сублімованої чорниці

Інгредієнти для 4 порцій

  • 15 г. - cублімованої чорниці
  • 275 г. - просіяного борошна
  • 1 шт. - порошка для випічки
  • 1 шт. - яйце
  • 125 г. - меду
  • 125 г. - вершкове масло
  • 250 мл. - знежирених вершків
  • 1 ч.л. - ванільного порошку

Рецепт

  1. Розігрійте духовку до 150 °C
  2. Змішайте борошно з розпушувачем.
  3. Вмішайте в борошняну суміш яйце, мед, масло, знежирені вершки та ванільний порошок.
  4. Додайте сублімовану чорницю в тісто.
  5. Вистеліть форму для кексів паперовими футлярами для випічки і рівномірно розподіліть в ній тісто.
  6. Випікайте булочки в розігрітій духовці близько 25 хвилин і дайте їм охолонути принаймні 5 хвилин.

Смачного ❤