Мафіни з сублімованої чорниці
Інгредієнти для 4 порцій
-
15 г. - cублімованої чорниці
-
275 г. - просіяного борошна
-
1 шт. - порошка для випічки
-
1 шт. - яйце
-
125 г. - меду
-
125 г. - вершкове масло
-
250 мл. - знежирених вершків
-
1 ч.л. - ванільного порошку
Рецепт
- Розігрійте духовку до 150 °C
- Змішайте борошно з розпушувачем.
- Вмішайте в борошняну суміш яйце, мед, масло, знежирені вершки та ванільний порошок.
- Додайте сублімовану чорницю в тісто.
- Вистеліть форму для кексів паперовими футлярами для випічки і рівномірно розподіліть в ній тісто.
- Випікайте булочки в розігрітій духовці близько 25 хвилин і дайте їм охолонути принаймні 5 хвилин.
Смачного ❤