Інгредієнти для 4 порцій 15 г. - cублімованої чорниці 275 г. - просіяного борошна 1 шт. - порошка для випічки 1 шт. - яйце 125 г. - меду 125 г. - вершкове масло 250 мл. - знежирених вершків 1 ч.л. - ванільного порошку Рецепт Розігрійте духовку до 150 °C Змішайте борошно з розпушувачем. Вмішайте в борошняну суміш яйце, мед, масло, знежирені вершки та ванільний порошок. Додайте сублімовану чорницю в тісто. Вистеліть форму для кексів паперовими футлярами для випічки і рівномірно розподіліть в ній тісто. Випікайте булочки в розігрітій духовці близько 25 хвилин і дайте їм охолонути принаймні 5 хвилин. Смачного ❤