Шоколадний брауні з сублімованими фруктами FRUTTA

Шоколадний брауні з сублімованими фруктами

Інгредієнти для 4 порцій

  • 25 гр. - сублімованої полуниці
  • 1 ч. л. - кокосового масла
  • 2 - яйця
  • 2 ст. л. - бананового пюре
  • 2 ст. л. - мигдального масла
  • 250 г. - кунжуту
  • 150 мл. - кленового сиропу
  • 3 ст. л. - какао порошка
  • 1/2 ч. л. - порошок для випічки
  • 60 г. - темного шоколаду
  • 150 г. - горіховий нуга-крем
  • за бажанням - подрібнені горіхи

Рецепт

  1. Змастіть форму розміром 20 см х 30 см кокосовою олією і розігрійте духовку до 170 °C.
  2. Збийте яйця до піни і розмішайте з банановим пюре.
  3. Додайте мигдальне масло, кунжут, кленовий сироп, какао-порошок і розпушувач і перемішайте все до однорідної маси.
  4. Додайте дві третини шматочків шоколаду і, за бажанням, подрібнені горіхи.
  5. Вилийте тісто у форму для запікання і посипте його рештою шматочками шоколаду.
  6. Випікайте брауні в розігрітій духовці близько 45 хвилин, потім дістаньте його з духовки і дайте йому добре охолонути.
  7. Розділіть брауні навпіл горизонтально. Намастіть горіховим кремом нуга та додайте сублімовану полуницю.

Смачного ❤