Шоколадний брауні з сублімованими фруктами
Інгредієнти для 4 порцій
- 25 гр. - сублімованої полуниці
- 1 ч. л. - кокосового масла
- 2 - яйця
- 2 ст. л. - бананового пюре
- 2 ст. л. - мигдального масла
- 250 г. - кунжуту
- 150 мл. - кленового сиропу
- 3 ст. л. - какао порошка
- 1/2 ч. л. - порошок для випічки
- 60 г. - темного шоколаду
- 150 г. - горіховий нуга-крем
- за бажанням - подрібнені горіхи
Рецепт
- Змастіть форму розміром 20 см х 30 см кокосовою олією і розігрійте духовку до 170 °C.
- Збийте яйця до піни і розмішайте з банановим пюре.
- Додайте мигдальне масло, кунжут, кленовий сироп, какао-порошок і розпушувач і перемішайте все до однорідної маси.
- Додайте дві третини шматочків шоколаду і, за бажанням, подрібнені горіхи.
- Вилийте тісто у форму для запікання і посипте його рештою шматочками шоколаду.
- Випікайте брауні в розігрітій духовці близько 45 хвилин, потім дістаньте його з духовки і дайте йому добре охолонути.
- Розділіть брауні навпіл горизонтально. Намастіть горіховим кремом нуга та додайте сублімовану полуницю.
Смачного ❤