Шоколадні кульки з фруктів та горіхів
Інгредієнти для 6 порцій
- 30 г. - мікс сублімованої полуниці, малини та вишні
- 8 шт. - очищених фініків
- 1 жменя - волоські горіхи
- 1 ст. л. - мигдальне масло
- 1 ст. л. - сирі какао-зерна
- 2 ст. л. - порошок сирого какао
- 1/2 ч. л. - сіль
- 4 ст. л. - сушеного кокосу
- 2 ст. л. - горіхи кеш'ю, подрібнені
- 1 ст. л. - кунжут
- 1 ч. л. - ванільний порошок
- 6 ст. л. - насіння льону, подрібнене
- 1 ст. л. - кокосове масло
Рецепт
- У кухонному комбайні змішайте мікс сублімованої полуниці, малини та вишні з фініками та волоськими горіхами.
- Інші інгредієнти - мигдальне масло, какао-зерна, какао-порошок, сіль, висушений кокос, горіхи кеш’ю, кунжут, ванільний порошок, лляне насіння та кокосове масло - перемішайте у кухонному комбайні та перемішайте до щільної суміші.
- Сформуйте суміш із кульок розміром з тенісний м’ячик і залиште відпочивати в холодильнику на 2 години.
- Сформуйте холодну масу кулями в діаметрі приблизно 2-3 см. та посипте їх какао порошком
Смачного ❤