Хрусткі батончики з мюслів FRUTTA

Хрусткі батончики з мюслів

Інгредієнти для 10 порцій

  • 30 гр. - сублімованого ананасу
  • 1 ст. л. - кокосового масла
  • 200 гр. - фініків без кісточок
  • 200 мл. - води
  • 200 г. - вівсянки
  • 50 г. - насіння соняшнику
  • 1 ч. л. - кориці
  • 2 ст. л. - насіння чіа замочені у 8 столових ложках води

 

Рецепт

  1. Розігрійте духовку до 160 °C
  2. На сковороді розігрійте кокосове масло. Грубо наріжте фініки і прогрівайте їх у кокосовій олії приблизно 5 хвилин, поки вони не розм’якнуть.
  3. Налийте суміш кокосової олії, фініків у кухонний комбайн, додайте воду і розімніть все в пюре до вершкової маси.
  4. Змішайте сублімований ананас з вівсяними пластівцями, насінням соняшнику та корицею в мисці.
  5. Додайте набряклі у воді насіння чіа та фінікову суміш і перемішайте в густе тісто.
  6. Викладіть тісто товщиною близько 1,5 см на деко, застелене папером для випічки, і випікайте в духовці до золотисто-жовтого кольору протягом 20 хвилин.
  7. Дістаньте запечену масу з духовки, дайте їй охолонути протягом 15 хвилин і наріжте рівними батончиками.

 

Смачного ❤