Хрусткі батончики з мюслів
Інгредієнти для 10 порцій
- 30 гр. - сублімованого ананасу
- 1 ст. л. - кокосового масла
- 200 гр. - фініків без кісточок
- 200 мл. - води
- 200 г. - вівсянки
- 50 г. - насіння соняшнику
- 1 ч. л. - кориці
- 2 ст. л. - насіння чіа замочені у 8 столових ложках води
Рецепт
- Розігрійте духовку до 160 °C
- На сковороді розігрійте кокосове масло. Грубо наріжте фініки і прогрівайте їх у кокосовій олії приблизно 5 хвилин, поки вони не розм’якнуть.
- Налийте суміш кокосової олії, фініків у кухонний комбайн, додайте воду і розімніть все в пюре до вершкової маси.
- Змішайте сублімований ананас з вівсяними пластівцями, насінням соняшнику та корицею в мисці.
- Додайте набряклі у воді насіння чіа та фінікову суміш і перемішайте в густе тісто.
- Викладіть тісто товщиною близько 1,5 см на деко, застелене папером для випічки, і випікайте в духовці до золотисто-жовтого кольору протягом 20 хвилин.
- Дістаньте запечену масу з духовки, дайте їй охолонути протягом 15 хвилин і наріжте рівними батончиками.
Смачного ❤