Бісквітний рулет з ананасом FRUTTA

Бісквітний рулет з ананасом

Інгредієнти для 1 рулета

  • 65 г. - cублімованого ананасу
  • 300 г. - взбитих вершків
  • 1 ч. л. - ванільного порошку
  • 300 г. - грецького йогурту
  • 3 шт. - яйця
  • 80 г. - цукрової пудри
  • 85 г. - просіяного борошна
  • 1 ч. л. - розпушувачу

Рецепт

  1. Розігрійте духовку до 180°C.
  2. Покладіть яйця і цукрову пудру в миску і збивайте до піни. Змішайте борошно з розпушувачем і додайте до взбитих яєць, щоб вийшло гладке тісто.
  3. Викладіть тісто на деко, застелене папером для випічки, і випікайте в духовці 12-15 хвилин до золотистої скоринки. Викладіть теплий бісквіт на змочений чайний рушник і очистіть від паперу для випічки. Згорніть бісквіт кухонним рушником і дайте добре охолонути.
  4. Взбийте вершки. Залиште окремо трохи ананасу і половину збитих вершків для прикрашання десерту.
  5. Змішайте ананаси з рештою збитих вершків, ванілю і з грецьким йогуртом.
  6. Акуратно згорніть бісквіт, рівномірно розподіліть начинку і знову закатайте.
  7. Прикрасьте рулет заготовленими раніше збитими вершками та ананасом.

Смачного ❤