Бісквітний рулет з ананасом
Інгредієнти для 1 рулета
- 65 г. - cублімованого ананасу
- 300 г. - взбитих вершків
- 1 ч. л. - ванільного порошку
- 300 г. - грецького йогурту
- 3 шт. - яйця
- 80 г. - цукрової пудри
- 85 г. - просіяного борошна
- 1 ч. л. - розпушувачу
Рецепт
- Розігрійте духовку до 180°C.
- Покладіть яйця і цукрову пудру в миску і збивайте до піни. Змішайте борошно з розпушувачем і додайте до взбитих яєць, щоб вийшло гладке тісто.
- Викладіть тісто на деко, застелене папером для випічки, і випікайте в духовці 12-15 хвилин до золотистої скоринки. Викладіть теплий бісквіт на змочений чайний рушник і очистіть від паперу для випічки. Згорніть бісквіт кухонним рушником і дайте добре охолонути.
- Взбийте вершки. Залиште окремо трохи ананасу і половину збитих вершків для прикрашання десерту.
- Змішайте ананаси з рештою збитих вершків, ванілю і з грецьким йогуртом.
- Акуратно згорніть бісквіт, рівномірно розподіліть начинку і знову закатайте.
- Прикрасьте рулет заготовленими раніше збитими вершками та ананасом.
Смачного ❤