Гранола з сублімованими фруктами FRUTTA

Гранола з сублімованими фруктами

Інгредієнти

  • 20 г. - сублімованої полуниці та банану
  • 250 г. - вівсянка
  • 100 г. - цільнозернові пластівці
  • 100 г. - подрібнені горіхи на ваш вибір
  • 0,5 ч.л. - кориця
  • 2 ст. л. - кленовий сироп
  • 2 ст. л. - мед
  • 70 г. - чорний шоколад тертий
  •  

    Рецепт

    1. Розігрійте духовку до 120 градусів циркулюючого повітря.

    2. Змішайте у великій мисці вівсяні пластівці, цільнозернові пластівці, подрібнені горіхи та корицю

    3. Додайте кленовий сироп і мед і рівномірно змішайте із сумішшю мюслів.

    4. Помістіть мюслі на деко, застелене папером для випічки, і запікайте в духовці протягом 10-15 хвилин, регулярно помішуючи для рівномірного підсушування.

    5. Дістаньте мюслі з духовки і дайте їм добре охолонути.

    6. Додайте сублімовану полуницю та банан та тертий шоколад у мюслі.