Фруктові оладки з сублімованих фруктів FRUTTA

Фруктові оладки з сублімованих фруктів

Інгредієнти

  • 20 г. - сублімованої малини
  • 2 яйця
  • 1 уп. - ванільного цукру
  • 1 ст. л. - кленового сиропу
  • 200 мл. - молока
  • 1 щіпка - солі
  • 150 г. - просіяного борошна
  • 1 ч. л. - порошку для випічки
  • рослинна олія

Рецепт

  1. Збийте яйця з ванільним цукром до густої піни.
  2. Перемішайте кленовий сироп, молоко і сіль.
  3. Додайте борошно та розпушувач, поки не утвориться однорідне тісто.
  4. Додайте сублімовану малину у тісто і дайте відпочити 10 хвилин.
  5. Розігрійте на сковороді рослинне масло і додайте по ковшу тістка на сковорідку.
  6. Як тільки утворюються невеликі бульбашки, переверніть млинець і вийміть його з сковороди, коли обидві сторони запечуться до золотистого кольору.

Смачного!