Фруктові оладки з сублімованих фруктів
Інгредієнти
-
20 г. - сублімованої малини
-
2 яйця
-
1 уп. - ванільного цукру
-
1 ст. л. - кленового сиропу
-
200 мл. - молока
-
1 щіпка - солі
-
150 г. - просіяного борошна
-
1 ч. л. - порошку для випічки
- рослинна олія
Рецепт
- Збийте яйця з ванільним цукром до густої піни.
- Перемішайте кленовий сироп, молоко і сіль.
- Додайте борошно та розпушувач, поки не утвориться однорідне тісто.
- Додайте сублімовану малину у тісто і дайте відпочити 10 хвилин.
- Розігрійте на сковороді рослинне масло і додайте по ковшу тістка на сковорідку.
- Як тільки утворюються невеликі бульбашки, переверніть млинець і вийміть його з сковороди, коли обидві сторони запечуться до золотистого кольору.
Смачного!