Праліне з вершково-ягідною начинкою FRUTTA

Праліне з вершково-ягідною начинкою

Інгредієнти:

 

  • 20 г. - сублімованої полуниці
  • 300 г. - чорного розтопленого шоколаду
  • 80-100 мл. - води
  • Форма для праліне (як форма для кубиків льоду, але з силікону)
  •  

    Рецепт

    1. Залийте 12 поглиблень пралінової форми 2 столовими ложками рідкого шоколаду в кожну та переконайтеся, що вона повністю вкриває поглиблення для форми.

    2. Переверніть форму на харчову плівку, щоб отвори були спрямовані вниз і надлишки шоколаду могли стекти. Потім дайте формам праліне висохнути у формі.

    3. Для приготування начинки змішайте сублімовану полуницю з водою до кремоподібної маси і додайте 3 столові ложки розтопленого шоколаду.

    4. Наповніть застиглі шоколадні форми кремовою масою, залишаючи 3 мм вільними до верхнього краю. Дайте застигнути залишивши їх на 3 год в холодильнику.

    5. Зніміть шоколад, що залишився на харчовій плівці і повторно розтопіть його з рештою шоколаду. Розтопленою масою заповніть залишки вільного місця у праліне, формуючи їх основу.

    6. Покладіть завершене праліне ще на 2 год до холодильнику до повного застигання. Після обережно дістаньте із форми. За бажанням можна додатково посипати фруктами перед подачею.