Праліне з вершково-ягідною начинкою
Інгредієнти:
Рецепт
1. Залийте 12 поглиблень пралінової форми 2 столовими ложками рідкого шоколаду в кожну та переконайтеся, що вона повністю вкриває поглиблення для форми.
2. Переверніть форму на харчову плівку, щоб отвори були спрямовані вниз і надлишки шоколаду могли стекти. Потім дайте формам праліне висохнути у формі.
3. Для приготування начинки змішайте сублімовану полуницю з водою до кремоподібної маси і додайте 3 столові ложки розтопленого шоколаду.
4. Наповніть застиглі шоколадні форми кремовою масою, залишаючи 3 мм вільними до верхнього краю. Дайте застигнути залишивши їх на 3 год в холодильнику.
5. Зніміть шоколад, що залишився на харчовій плівці і повторно розтопіть його з рештою шоколаду. Розтопленою масою заповніть залишки вільного місця у праліне, формуючи їх основу.
6. Покладіть завершене праліне ще на 2 год до холодильнику до повного застигання. Після обережно дістаньте із форми. За бажанням можна додатково посипати фруктами перед подачею.