Гостра сальса з сублімованої полуниці FRUTTA

Гостра сальса з сублімованої полуниці

Інгредієнти для 4 порцій

  • 15 г. - сублімованої полуниці Фрутта
  • 100 г. - помідорів, нарізаних невеликими кубиками
  • 1 шт. - невеликий перець чилі, дрібно нарізаний
  • 1 шт. - бризка лимонного соку
  • 8 шт. - листочків коріандру, дрібно нарізаних
  • 1 шт. - цибуля, дрібно нарізана
  • сіль, перець за смаком

Рецепт

1. Покладіть полуницю з помідорами, подрібненим перцем чилі, лимонним соком, коріандром та цибулею у високу ємність і рівномірно перемішайте.

2. Злегка змішайте фруктово-овочеву суміш вручну, поки вона не набере сметаноподібної консистенції.

3. Приправте сальсу за смаком сіллю і перцем.

Смачного ❤