Гостра сальса з сублімованої полуниці
Інгредієнти для 4 порцій
-
15 г. - сублімованої полуниці Фрутта
-
100 г. - помідорів, нарізаних невеликими кубиками
-
1 шт. - невеликий перець чилі, дрібно нарізаний
-
1 шт. - бризка лимонного соку
-
8 шт. - листочків коріандру, дрібно нарізаних
-
1 шт. - цибуля, дрібно нарізана
- сіль, перець за смаком
Рецепт
1. Покладіть полуницю з помідорами, подрібненим перцем чилі, лимонним соком, коріандром та цибулею у високу ємність і рівномірно перемішайте.
2. Злегка змішайте фруктово-овочеву суміш вручну, поки вона не набере сметаноподібної консистенції.
3. Приправте сальсу за смаком сіллю і перцем.
Смачного ❤