Вафельний сендвіч з вершково-полуничним кремом FRUTTA

Вафельний сендвіч з вершково-полуничним кремом

Інгредієнти для 4 порцій

  • 20 г. - сублімованої полуниці
  • 300 г. - грецького йогурту
  • 3 ст. л. - меду
  • 2 шт. - яйця
  • 65 г. - вершкового масла
  • 1 щіпка - солі
  • 1 пачка - ванільного цукру
  • 125 г. - просіяного борошна
  • 1 ч. л. - розпушувачу
  • 150 мл. - знежинерих вершків
  • Соняшникова олія

Рецепт

  1. Змішайте сублімовану полуницю з грецьким йогуртом та медом до однорідної маси
  2. Помістіть полуничну масу в морозильну камеру приблизно на годину і помішуйте кожні 10-15 хвилин, щоб вона рівномірно замерзла і набула кремової структури
  3. Збийте яйця з маслом, сіллю і ванільним цукром до піни.
  4. Змішайте борошно та розпушувач.
  5. У суміш з борошном поступово додавайте вершки помішуючи, щоб вийшло гладке однорідне тісто
  6. Нехай вафлі охолонуть
  7. Помістіть 1 столову ложку полуничного морозива між двома вафлями і дайте вафельним бутербродам застигнути в морозильній камері протягом 30 хвилин.

Смачного ❤