Вафельний сендвіч з вершково-полуничним кремом
Інгредієнти для 4 порцій
- 20 г. - сублімованої полуниці
- 300 г. - грецького йогурту
- 3 ст. л. - меду
- 2 шт. - яйця
- 65 г. - вершкового масла
- 1 щіпка - солі
- 1 пачка - ванільного цукру
- 125 г. - просіяного борошна
- 1 ч. л. - розпушувачу
- 150 мл. - знежинерих вершків
- Соняшникова олія
Рецепт
- Змішайте сублімовану полуницю з грецьким йогуртом та медом до однорідної маси
- Помістіть полуничну масу в морозильну камеру приблизно на годину і помішуйте кожні 10-15 хвилин, щоб вона рівномірно замерзла і набула кремової структури
- Збийте яйця з маслом, сіллю і ванільним цукром до піни.
- Змішайте борошно та розпушувач.
- У суміш з борошном поступово додавайте вершки помішуючи, щоб вийшло гладке однорідне тісто
- Нехай вафлі охолонуть
- Помістіть 1 столову ложку полуничного морозива між двома вафлями і дайте вафельним бутербродам застигнути в морозильній камері протягом 30 хвилин.
Смачного ❤