Сублімовані фрукти: способи використання та приклади
Завдяки своїм якостям, сублімовані продукти знайшли широке застосування в повсякденному житті. Приготовлені з них страви можна зустріти як на звичайній кухні, так і в ресторанах найвищого класу.
1. Додати до сніданку
Завдяки здатності швидкого відновлення форми при додаванні рідини, сублімовані ягоди і фрукти є ідеальною добавкою до сухих сніданків і каш швидкого приготування. Сублімовані ягоди і фрукти надають сніданку привабливий зовнішній вигляд, підвищують харчову цінність і поживність.
Найпопулярнішими серед ягід є: полуниця, чорниця, малина, вишня, ожина, журавлина.
Серед фруктів: ананас, манго, банан.
Рекомендовані форми: цілі ягоди, шматочки, слайси.
2. Кондитерські вироби
Сублімовані ягоди і фрукти широко застосовуються у виробництві кондитерських виробів завдяки насиченому смаку, кольору і натуральному зовнішнім виглядом. Наші продукти прекрасно підходять для додавання в плитки шоколаду, в якості начинки для цукерок і батончиків, для оздоблення тортів і солодощів, як основа для фруктових драже в шоколаді.
3. Мед і шоколад
Сублімовані ягідні і фруктові порошки і шматочки можна з упевненістю назвати справжнім відкриттям у виробництві крем-меду і шоколаду.
Сублімовані плоди у вигляді порошку або шматочків прекрасно доповнюють багатство меду і шоколаду, насичуючи їх ароматом і смаком з натуральної ноткою кислинки, яка прекрасно контрастує.
4. Зернові батончики
Сублімовані ягоди і фрукти є відмінним інгредієнтом у виробництві великої різноманітності поживних зернових батончиків.
Відкрийте для себе нові смаки серед нашого асортименту і надайте оригінальності своєї продукції.
Найпопулярнішими серед ягід є: полуниця, малина, чорниця, вишня, ожина.
5. Чай
Сублімовані ягоди і фрукти створюють привабливий зовнішній вигляд і надають чаю натуральний смак і аромат. Ягідний і фруктовий чай з сублімованими інгредієнтами стане справжньою знахідкою для гурманів. З ростом світової тенденції до здорового харчування, чаї з натуральної ягідної і фруктової основою починають користуватися все більшим попитом як напої з тонізуючим і лікувальним ефектом.
Найпопулярнішими серед ягід є: полуниця, чорниця, малина, вишня, ожина, журавлина.
6. Смузі
Смузі - це смачний, поживний і корисний коктейль, який готується з ягід і фруктів з додаванням кефіру, йогурту або молока. Це енергетичний напій, дуже швидко засвоюється організмом, очищає і насичує організм вітамінами.
Найпопулярнішими серед ягід є: полуниця, малина, чорниця, смородина, лохина.
Серед фруктів: ананас, ківі, манго.